WIE BEN IK, EN WAT MOET IK VERDER MET MIJ LEVEN?

Lieve jij, je bent geroepen om creatief te zijn!

 

Denk je nu: HOE DAN? Ik heb geen tijd voor jezelf, geen tijd voor creativiteit en geen tijd om nieuwe inspiratie en energie op te doen voor de rest van de week.
HOE DAN? Als je kijkt naar je agenda, je portemonnee en je drukke gezinsleven?
Dus denk je: “Ach, ja. Straks komt dat wel weer…”
Je leest toch je Bijbel en je bid tot God, maar het gevoel dat je nog iets mist in je leven blijft…want je lacht niet meer, je bent altijd moe en je bent geprikkeld of nergens echt enthousiast meer over. Je gaat naar je werk, maar je komt daar niet tot je recht, of erger je loopt vast!

Lieve jij, ik snap je helemaal! Tot een jaar geleden liep ik tegen hetzelfde aan. Liep ik 12,5 jaar rond op de automatische piloot op een werkplek die niet bij mij paste, deed ik wat ik kon maar was ik niet aan het excelleren en vooral niet het leven aan t leven waar God me voor had geroepen! Gevolg: burn out, depressieve gevoelens en wanhoop. En ja, ik was helemaal niet meer aan t creëren. Voor de ander aan het zorgen maar niet voor mijzelf.
Ik kon zo niet langer doorgaan dus maakte ik bewuste keuzes. Het roer ging om en ik maakte letterlijk ruimte in mijn werk (vaste baan opzeggen in het onderwijs), mijn omgeving (nieuwbouw huis inruilen voor mijn eigen villa kakelbont) en mijn kennis (ik liet me omscholen tot creatief christencoach) om God en anderen te kunnen dienen met creativiteit.

?Mijn punt? Het is noodzaak, geen hobby!
Neem jezelf en je verlangen om een leven met creativiteit, meer kleur én God serieus!
Ga ermee aan de slag en neem vandaag je agenda, je energie huishouding en je gaven en talenten van God serieus onder de loep.  Pak een penseel in de hand of klei tussen je vingers kom uit je hoofd, dichterbij je hart en dichterbij God.
Soms zeggen beelden meer dan je woorden, en mag je hart eindelijk eens spreken.

?Waarom? Jij bent geroepen om creatief te zijn!
Zodat jij die prachtige vrouw, moeder, vriendin en werknemer word zoals God jou bedoeld heeft! Met vreugde, met kleur, en met Zijn creativiteit zodat jij kan gaan doen wat jij goed kan om Hem en die ander lief te hebben.
Jij bent geroepen om creatief te zijn, om te stralen en niet om uitgeblust en onzichtbaar te blijven, lieve jij! Je bent geroepen om vrij te zijn, dus pak je burn -out, stress of overspannenheid aan. Vind richting voor de rest van je leven met daarin een permanente plek voor God en creativiteit! Dus wacht niet totdat het te laat is en je letterlijk omvalt en niet meer van de bank kan komen…

?Wat kan jij nu doen, as we speak, voor meer creativiteit in jouw leven? Kom in beweging!
* Pak je schetsboek of tekenblok en nodig God uit in je creatieve proces.
* Maak je gebed visueel, dus knip, plak schilder en schrijf! Maak je visuele gebed groot en hang het op een zichtbare plek.
* Maak vandaag de beslissing dat jij je best gaat doen om Zijn roep om jouw creativiteit voor je leven serieus te nemen!

In 2 Timotheus 2:15 staat: “Doe je best, wees een goede werker voor God die zich niet hoeft te schamen. Geef Gods boodschap onvervalst door.”
Weet je dat jouw creativiteit een doel heeft: Jij mag een stukje van Zijn liefde en karakter doorgeven aan een ander! God geeft jou Zijn taal van creativiteit om dit te doen.
Houd je creativiteit niet voor jezelf, schaam je niet want je mag Hem en een ander ermee dienen. Waarom? Om Hem en die ander lief te hebben. Jij mag een stukje van die liefde van Hem doorgeven aan een ander, daarmee bouw je mee aan Zijn Koninkrijk en geef je een voorproefje van Zijn karakter.

 

Meer weten over de kracht van Zijn creativiteit en Zijn roeping voor jouw leven?

? Plan nu een GRATIS connectgesprek in met mij voor al je vragen: Ja, dat wil ik!
? Investeer in jezelf voor NU en je gelukkig creërende zelf LATER. Start in september een half jaar (6 maanden knallen voor 595 euro) of jaar (10 maanden gericht graven en beeldend onderzoeken voor 895 euro) – traject en start NU met het creëren van Zijn Meesterwerk: Jouw leven. Betaling in termijnen mogelijk, geef het aan tijdens het connect gesprek: Sign me up!

Welke stap zet jij vandaag voor meer creativiteit in jouw leven? Je bent het namelijk waard!

Creatieve groetjes en Gods zegen,
Jennifer
Atelier Agapè?